Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0343-561505 - Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2, 3945 PB Cothen

Laatste nieuws!

 

Openingstijden:

do t/m za vanaf 18:00u
zo 13:00 tot 20:00u doorlopend

Lunch en doordeweekse dagen vanaf 8 personen op reservering

 

Streekrestaurant de Pronckheer

koerswijziging Pronckheer

 
Cothen, 20 juni 2017
 
Aan al onze gasten en andere relaties. 
Na bijna 25 succesvolle jaren in ons Streekrestaurant de Pronckheer, verleggen we begin 2018 onze koers. We gaan ons vanaf februari 2018 volledig richten op de activiteiten in Distilleerderij de Pronckheer. Op dat moment gaan we ons à la carte restaurant sluiten. 
 
In de afgelopen tien jaren kreeg de distilleerderij een steeds belangrijkere plaats binnen onze activiteiten. Onze distilleerderij begon met de ontwikkeling van levenswaters van overtollig fruit uit de Kromme rijnstreek. 
Al snel volgde de succesvolle herintroductie van het Utrechtse jenevermerk Staffhorst. We brachten in samenwerking met Bastiaan Staffhorst de smaken van vroeger weer tot leven op basis van het proeven van een oude fles uit 1972.  
In 2016 introduceerde Distilleerderij de Pronckheer met succes een assortiment Kopstootjes gemaakt van speciaalbieren van microbrouwerijen uit Nederland en België.  De distilleerderij produceert op dit moment al voor ongeveer 20 microbrouwerijen een uniek bijpassend distillaat. 
Eind 2016 zag een hoge kwaliteit gin het levenslicht, onder de merknaam Goodsack. Goodsack gin is inmiddels te koop in ruim 30 slijterijen, restaurants en cocktailbars in Nederland. 
 
Wat ooit begon vanuit passie en een zoektocht naar een goede bestemming voor overtollig fruit, is uitgegroeid tot een succesvolle distilleerderij.
 
We hebben daarom besloten om ons volledig te gaan richten op innovatie, productontwikkeling en op de productie in onze distilleerderij.  
We blijven daarbij werken vanuit onze filosofie: hoge kwaliteit, maatwerk, innovatief en duurzaam.  
 
Tot begin februari 2018 blijft ons à la carte restaurant open, waarbij we onze gasten nogmaals willen laten genieten van onze klassiekers van de afgelopen 25 jaar.  Met deze sweet memories gaan we met onze gasten terug in de tijd.  U vindt aanvullende informatie op onze facebook pagina en de website www.pronckheer.nl 
 
We vinden het belangrijk om u, als een van onze gewaardeerde gasten of relaties, als eerste  te informeren over onze nieuwe koers.
We zijn er enthousiast over en hopen u er de komende maanden persoonlijk over te kunnen vertellen bij het serveren van een van onze klassiekers in ons streekrestaurant. 
We laten u dan ook graag proeven van de mooie producten uit onze Distilleerderij. 
Met vriendelijke groet, 
Arjan Smit & Inge Stolk